Цитата: "Прошение о ниспослании здравия, сил и крепости Илье, Иоанне, Валентине Афанасьевне, Наталье и всему нашему Собору, защите от нападок, притеснений и злых языков (используется Молитва о соглашении, наша первая соборная молитва, предложенная Светланой (Фотинией), текст которой мы соборно доработали):
Господи, Исусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Своими: "Аминь глаголю вам, яко аще два от вас совещаеста на земли о всякой вещи, ея же аще просита, будет има от Отца Моего, Иже на Небесех: иде же бо еста два или трие собрани во имя Мое, ту есмь посреде их". Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя: даруй нам, рабомъ Твоим (имя рек) и всемъ тем, кто совозносит ныне соборную молитву, их имена Ты вся веси, согласившимся просить Тя исполнения нашего прошения о ниспослании здравия, сил и крепости рабомъ Твоим Илие, Иоанне, Валентине, Наталье и нашему Собору под покровом Пресвятой Богородицы. Помози нам, Господи, выстоять в деле воздания Твоего вечного Царства и приносить победы во славу Имени Твоего и Святой Руси. Тожде молим Тя, Господи, огради раб Твоих Илию, Иоанну, Валентину, Наталью и наш Собор от всех врагов, видимых и невидимых, от всяких бед, зол и несчастий. Даруй здравия, сил, душевного покоя и благоденствия. Защити верных раб Твоих, Илию, Иоанну, Валентину, Наталью и наш Собор от нападок, притеснений и злых языков. Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты, Господи — да будет в ве́к ве́ком воля Твоя. Аминь.
Мне кажется в этом месте не хватает "аз".ту есмь АЗ посреде их". Как вы считаете?